AGENDA:


Dodenherdenking

Tijdens de dodenherdenking herdenken we de inwoners uit Vierlingsbeek en Groeninge die tijdens de tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. De genodigden en belangstellenden verzamelen in het Koningskerkje.

Hier vandaan vertrekt men te voet naar het oorlogsmonument aan het Vrijthof. Na de dodenherdenking is er een informeel samenkomen met koffie en vlaai in het kerkje.
Koningskerkje Vierlingsbeek


Concert: Accordeon & Zang

Concert ter ere van bevrijdingsdag in Nederland en overwinningsdag in Rusland

Zondag 12 Mei om 15.00
Spetterend concert in Koningskerkje te Vierlingsbeek.

Dat maak je niet snel mee, een echte operadiva die zichzelf begeleidt op accordeon!

Zij heeft gezongen bij Mariinsky Theater en is winnares van het Rimsky-Korsakov Concours en Pavel Lisitsian Competition.

Elnara Muermans is bekend in Nederland en het buitenland. Zij was meerdere keren als soliste betrokken bij tientallen koren in Nederland, waaronder het Rotterdams- en Amsterdams Opera Koor.

Maar in Brabant verschijnt Elnara ook niet zo maar en niet voor de eerste keer! Zij heeft meerdere keren als sopraan gezongen in de Boxmeerse St. Petrusbasiliek tijdens de Herfstconcerten.

Elnara is getrouwd met Alex Muermans, die in Overloon is opgegroeid. Daar komen Alex en Elnara met hun twee kinderen nog regelmatig om zijn ouders Chris en Riet te bezoeken en te genieten van het dorpse, de bossen en de rust.

Tijdens het concert op 12 mei in het Koningskerkje te Vierlingsbeek zal Elnara een afwisselend programma vol warmbloedige Russische, Nederlandse en Italiaanse oorlogsliederen en volksliederen ten gehore brengen. Uw hart en ziel zullen zich vervullen van vreugde en liefde.

Meer informatie over Elnara Muermans en tickets zijn verkrijgbaar via haar website: www.elnara.eu

Voorverkoop € 12,50
Aan de deur € 15,00

Klik hier voor meer informatie


Koningskerkje Vierlingsbeek


Verkiezingen Europees Parlement

De Europese Parlementsverkiezingen 2019 zijn de negende verkiezingen voor een rechtstreeks gekozen Europees Parlement, voor de zittingsperiode 2019-2024. De verkiezingen vinden plaats in de periode van 23 t/m 26 mei 2019. In Nederland zijn de verkiezingen op donderdag 23 mei. 

Het koningskerkje is een van de locaties in de gemeente Boxmeer waar je jouw stem uit kunt brengen op 23 mei. 

Klik hier voor meer informatie


Koningskerkje Vierlingsbeek


Op De Tôffel 2019

Net als voorgaande jaren is ook dit jaar het Koningskerkje en plek tijdens op de Tôffel waar je even in alle rust kunt genieten van akoestische optredens van verschillende singer songwriters. 

Via onderstaande link kun je op website van op de tôffel zien wie er dit jaar op de Tôffel staan. Het exacte programma komt dat later ook op te staan, maar wordt ook uitgedeeld op de dag zelf op het vrijthof in Vierlingsbeek.

Op de Tôffel is gratis, dus wat houdt je tegen om op 15 juni te komen kijken? 

Klik hier voor meer informatie


Koningskerkje Vierlingsbeek


Accordeon Concert - Maria Centen

Meer informatie volgt
Koningskerkje Vierlingsbeek