agenda:


Gemeenteraadsverkiezingen

Woensdag 21 maart 2018

Klik hier voor meer informatie


Koningskerkje Vierlingsbeek


Jaques van Bakel & Friends 1

Zaterdag 24 & Zondag 25 Maart 2018
11.00u - 17.00u

Jacques van Bakel verzorgt met veel passie en plezier al zo’n 13 jaar lessen aan diverse groepen van 6 deelnemers. Per jaar geeft hij 2 blokken van 10 lessen à 3 uur per les. Jacques noemt zich geen leraar maar een begeleider. Hij adviseert zijn leerlingen in kleur, perspectief en compositie. Je hoeft volgens Jacques niets te kunnen als je met zijn schilderlessen start, hij bouwt dit langzaam met je op. De leerlingen zorgen zelf voor de verf, penselen en het doek. De verfezels staan klaar in de lesruimte. Tijdens de exposities zijn er meerdere schilderwerken te bewonderen van diverse ‘leerlingen/vrienden’ én van Jacques van Bakel zelf. En of ze ook te koop zijn? Dat bepaalt ieder voor zich volgens Jacques.

Wim Muizers (Overloon), Joke Bongers (Maashees), Ciska van Rens (Maashees), Corry van Osch ( Merselo,) Jacques Bus (Vierlingsbeek,) Willy Haaken (Rips), Frans Palmen (Venray), Riet Sauer (Gennep) en Jacques van Bakel ( Vierlingsbeek).
Koningskerkje Vierlingsbeek


Jaques van Bakel & Friends 2

Zaterdag 31 maart & Zondag 1 April 2018
11.00u - 17.00u

Tonny van Rens (Vierlingsbeek), Ans Hendriks (Groeningen), Carla Verveer (Wanssum), Maria van der Light (Wanssum), Riny van Schalkwijk (Overloon), Elly Wilms (Merselo), Carina Smits (Holthees) en Jacques van Bakel (Vierlingsbeek).
Koningskerkje Vierlingsbeek